top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıCihantaş Nakliyat

Diyarbakır Şehirler Arası Nakliyat - Cihantaş Nakliyat

Diyarbakır, gelişen nüfusu ve artan hane sayısı ile nakliye hizmetine oldukça ihtiyacın duyulduğu bir şehirdir. Hal böyle olunca birçok Diyarbakır nakliye firması türese de Cihantaş, diğer firmalara kıyasla birçok kişi ve kurum tarafından oldukça bilinen ve kendini kanıtlamış bir Diyarbakır nakliye firmasıdır. Firmamız Diyarbakır evden eve nakliyat hizmetleri ile tanınsa da aslında Türkiye'nin 6 farklı şehrinde şubemiz bulunmaktadır. Bu şubelerimiz ile Diyarbakır şehirler arası nakliyat hizmeti ihtiyacı duyan müşterilimiz için en uygun teklifi verebiliyoruz.


Birçok bölgede hizmet ağımızın bulunması firmamızın oldukça uygun Diyarbakır nakliye fiyatları vermesini sağlamaktadır. Ancak buna rağmen bizi tanımayan müşterilerimiz neden Cihantaş? diye sorgulamaktadır. Bu yüzden sizlere bu makalemizde Diyarbakır şehirler arası nakliyatta neden Cihantaş'ı tercih etmeniz gerektiğini madde madde anlatacağız.



  • Geniş Hizmet Ağımız : Cihantaş nakliyat Türkiye'nin 6 farklı bölgesinde şubesi bulunan sayılı nakliyat şirketlerinden biridir. Geniş bir hizmet ağımızın bulunması nakliye hizmetlerinde planlamayı ve süreci daha kolay yönetmemizi sağlamaktadır. Bu nedenle en uygun zamanda en iyi fiyata evinizi Diyarbakır'dan başka bir şehre taşıyoruz.

  • Sigorta Seçeneği: Diyarbakır'dan başka bir şehire şehirler arası nakliye ile taşınacaksanız mutlaka sigorta yaptırmalısınız. Bu hizmeti bizden alın veya almayın ama mutlaka yaptırmanız gerekir. Çünkü bu bir zorunluluk olmasa da aslında mal güvenliği için oldukça önemlidir. Cihantaş Nakliyat olarak sigorta konusunda çok hassas bir firmayız. Sigorta yaptırmadan evinizi Diyarbakır'dan başka bir şehre taşımıyoruz.

  • Asansörlü Nakliye: Diyarbakır şehirler arası nakliyat hizmetlerinin her noktasında asansörlü nakliye hizmeti ile iş yapmaktayız. Nakliye asansörü hasarsız ev taşımayı ve zamandan tasarruf etmemizi sağladığı için bunu hiç bir ek ücret talep etmeden gerçekleştiriyoruz.


Bu ve daha birçok nedenden dolayı Diyarbakır şehirler arası nakliyat hizmeti için müşterilerimiz bizden memnun ve bizi yakın arkadaşlarına öneriyor. Sizde Cihantaş farkı ile evinizi Diyarbakır'dan başka bir şehre taşımak istiyorsanız web sitemizden ( https://cihantasnakliyat.com/ ) veya iletişim numaramızdan bize ulaşabilirsiniz.


Ayrıca Cihantaş Nakliyat olarak yalnızca Diyarbakır'a hizmet vermiyoruz. 6 farklı lokasyonda bulunan şubemiz ile Türkiye'nin 4 bir yanından evinizi başka bir şehre en uygun fiyatlar ve seçenekler ile taşıyoruz.

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page